De zoektocht naar het verloren kabouterrecept

“We hebben samen met onze kleindochter het kabouterspel gespeeld. Met een goed gevulde knapzak zijn we op pad gegaan. Kaboutertjes volgen ,groenten zoeken voor het recept en opdrachten uitvoeren . Ondanks het koude weer hebben we vol enthousiasme het parcours afgelegd. Onderweg een korte pauze om wat van de lekkere cake en het fruit te eten. Alles was voorzien om de opdrachten uit te voeren . Zelfs een mesje om de cake te snijden. Na voltooiing van het spel kregen we een goed gevulde mand met lekkere groenten mee naar huis. Samen met de kleindochter heerlijke pastasaus gemaakt, volgens bijgeleverd recept. Proficiat aan de mensen die dit intitiatief genomen hebben en de mooie verzorgde documentatie. Wij hebben genoten. Grootouders en kleinkind.”

“Onze jongens (bijna 4 en 7j) vertrokken met hun knapzak op pad op zoek naar de leuke opdrachtjes. de hele tocht was goed uitgestippeld. De afstand en tijd waren ideaal. Fijn dat er ook gedacht was aan iets lekkers voor onderweg. Na aankomst kregen we onze rijk gevulde mand met groenten en pasta voor een overheerlijke maaltijd. Ondanks het regenachtige weer hebben wij wel volop genoten van deze mooie wandeling.”

“Heel fijn met de kids. En leerrijk ivm groenten en samen koken en leren groenten te eten 🙂”

“Superleuk georganiseerde wandeling door de stad.. de kinderen hebben er met volle teugen van genoten!

Het optionele "kabouterpakket" om achteraf thuis samen met de kinderen het recept zelf uit te proberen was vast en zeker een meerwaarde! Dank jullie wel voor deze leuke voormiddag!”

Omwille van het daverend succes vorige keer slaan Miss Fonkel en Pom.me de handen opnieuw in elkaar en herhalen we de kinderwandeling “De zoektocht naar het verloren kabouterrecept” in Hasselt.

In het verlengd weekend hemelvaartweekend van donderdag 13 mei 2021 tot en met zondag 16 mei 2021 hebben kabouter Pom.me en Fonkel dringend de hulp nodig van de kindjes!

De kabouters willen namelijk iets lekkers klaarmaken maar ze zijn al hun ingrediënten verloren! We hebben jullie hulp nodig om via een wandeling met leuke opdrachten alle ingrediënten terug te vinden!

Reserveer nu jouw bubbelticket en ga samen het avontuur aan!

Inhoud van het ticket*:

  • 1 speurboekje

  • 1 plannetje

  • 2 speurkaarten

  • 1 knapzak met allerlei attributen

  • Iets lekker voor onderweg

*één ticket is voorzien op speurkaarten en attributen voor 2 kindjes, je kan meerdere tickets kopen.

Optioneel bij te bestellen: Kabouterpakket met alle ingrediënten (voor 6 personen) en het kabouterrecept om samen met je bubbel het heerlijke gerecht thuis te maken. Het kabouterrecept kan ook in de diepvries, moest jullie bubbel wat kleiner zijn!

Je kan alles ophalen op de toeristische dient in Hasselt op de dag dat jij reserveert! Vergeet dus ook zeker je ticket niet af te printen of digitaal op je gsm mee te nemen. Vandaaruit vertrekt jullie zoektocht door heen de stad!

Hieronder kan je een aantal reacties lezen van bubbels die meededen aan de vorige editie: