Moed in het ouderschap
& Rust in je hoofd.

Ik ben Ellen, psychologisch consulent en kindervoedingsadviseur maar ook mama van Livia en het gezicht achter Pom.me.

In mijn praktijk ondersteun ik wensmama's, mama's in hun zwangerschap en mama's in het ouderschap met de uitdagingen die op hun pad komen. Want je staat er niet alleen voor!

Je kan bij mij terecht met je gevoelens, twijfels, vragen, angsten en onzekerheden tijdens (een nog onvervulde) kinderwens, fertiliteitsbehandelingen, zwangerschap en als nieuwe mama.

Door mijn (eigen) ervaring weet ik dat in elke fase veel op je af kan komen waardoor je soms het noorden kwijt bent en je je overweldigd voelt.

 

Ik wil je helpen het vertrouwen te vinden in jezelf en in je nieuwe rol. Want er is geen enkele persoon die beter weet wat je (toekomstig) kindje nodig heeft dan jij zelf!

Pom.me staat voor peace of mind met Ellen, wat staat voor gemoedsrust. Ik wil je moed geven in het (toekomstig) ouderschap en rust in je hoofd.

20201123120932_IMG_0980 (1).jpg

Een voedzaam eetpatroon
van in het prille begin.

De laatste jaren heb ik mij ook verdiept in de effecten van een gezond voedingspatroon tijdens de  kinderwens, zwangerschap en bij jonge kinderen.

 

Want wat je eet beïnvloed namelijk hoe je je voelt, je emoties en je stemming.


Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de eerste 1000 dagen (van bevruchting tot en met het 2de levensjaar) bepalend zijn voor je voedingsgewoontes op latere leeftijd.

 

Als mama wil je natuurlijk dat je kleintje van jongs af aan het beste mee krijgt, maar hoe doe je dit?

Je kan bij mij terecht over vragen rond voeding:

  • Ter ondersteuning van de kinderwens (en fertiliteitsbehandeling)

  • Tijdens de zwangerschap

  • Starten met vaste voeding (puree en/of papjes)

  • Mee eten aan tafel

  • Kieskeurige eters

  • ...

Binnenkort meer hierover ...