top of page

De zoektocht naar de wijze wortels

Ontwerp zonder titel (46).png

Praktisch:

Wanneer: In de paasvakantie op vrijdag 14 april, zaterdag 15 april en zondag 16 april 2023.

Om iedereen voldoende tijd en ruimte te geven werken we met tijdsloten en een beperkt aantal deelnemers. Wacht dus niet te lang want de laatste speurtochten waren steeds uitverkocht.

Locatie: Blabloom (Hasseltweg 78, 3600 Genk)

De start van de wandeling en het ophalen van jouw speurattributen gebeurt in kinder-conceptstore Blabloom . Je kan hier op basis van de naam waarmee je de reservering maakt en de bevestigingsmail alles oppikken tijdens jouw gereserveerd tijdslot (10u-13u of 13u - 16u). 

De wandeling gaat door in het bos (De Maten) gelegen achter Blabloom en is ongeveer 2,5 km en volledig buggyproof. Er zijn toiletten voorzien in de winkel. Ook is er de mogelijkheid om nog even na te genieten van de wandeling met koffie, thee en water terwijl de kinderen spelen in speelhoek.

Belevingspakket: Wil je ook thuis nog even gezellig na praten vergeet dan zeker ook het paaspakket niet te bestellen! In het paaspakket kan je alle ingrediënten terugvinden om het krachtvoer van de paashazen te maken. Een lekker makkelijk recept, ideaal om de kinderen te betrekken bij het koken.

Maar dat is nog niet alles! Er zit ook nog een leuke knutselopdracht bij. Maak van je eierdoosje een moestuintje en zie de plantjes groeien. Ideaal om helemaal in de lentesfeer te komen!

In de paasvakantie van vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april hebben Miss fonkel en Pom.me samen met Blabloom weer een leuke speurtocht voor jong en oud in elkaar gestoken.

We hebben jullie hulp nodig! De paasklokken zijn volledig op hol geslagen en hoewel er al heel wat eieren gezocht en gevonden zijn, missen we nog een paar magische exemplaren.

De paashazen zijn moe van al dat speuren en hebben dringend paasassistentjes nodig om hun krachtvoer te halen. Ga mee op pad met de wijze wortels en ontdek welk krachtvoer de paashazen nodig hebben. Wie weet komen de magische eieren dan ook nog wel tevoorschijn…   

​Zijn jullie klaar om de paashazen te assisteren?

​Reserveer dan nu jouw ticket en ga samen met ons het avontuur aan!

Met dit ticket ontvang je alle benodigdheden om de opdrachten uit te voeren tijdens de speurtocht:

  • Speurkaart

  • Allerlei attributen

  • Iets lekker voor tijdens de wandeling

Prijs per ticket: 9,5 euro per kind*

*één ticket is voorzien op één kind. 

We richten ons voornamelijk op gezinnen met kinderen tussen 2 en 8 jaar.

Volwassenen zijn gratis en kunnen de kinderen vergezellen tijdens de wandelzoektocht.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Reserveer tickets
bottom of page