top of page

De zoektocht naar het magische pannenkoekenrecept

Miss Fonkel en Pom.me slaan opnieuw de handen in elkaar en steken ook deze herfstvakantie een leuke Halloweenzoektocht voor jong en oud in elkaar! 

Tijdens de herfstvakantie kan je op Vrijdag 4 november 2022 in Lummen een wandeling maken waarbij je mee opzoek gaat naar de magische ingrediënten van het pannenkoekenrecept.

 

Wil jij graag ontdekken hoe je magische pannenkoeken maakt? Ga dan mee met ons op zoek naar de magische ingrediënten. Tijdens deze periode van het jaar gebeuren er namelijk heel wat rare dingen. Ook de ingrediënten voor de pannenkoeken zijn verdwenen, het lijkt wel alsof het spookt!

Helpen jullie mee om ze allemaal terug te vinden?

Reserveer dan nu jouw ticket en ga samen met ons het avontuur aan!

Met dit ticket ontvang je alle benodigdheden om de opdrachten uit te voeren tijdens de Halloweentocht:

  • Speurkaart

  • Plannetje

  • Allerlei attributen

  • Iets lekker voor onderweg en na de wandeling

Prijs per ticket: 8,5 euro

*één ticket is voorzien op één kind.

We richten ons voornamelijk op gezinnen met kinderen tussen 2 en 10 jaar.

Volwassenen zijn gratis en kunnen de kinderen vergezellen tijdens de wandelzoektocht.

 

Je kan kiezen om te starten tussen 14u en 17u of tussen 17u en 20u.

We hebben niet voor niets een opdeling gemaakt tussen deze twee momenten. De zon gaat rond deze tijd van het jaar namelijk onder rond 17u. Wanneer je dus kiest om te starten na 17u is het belangrijk dat jullie je zaklampen meebrengen!

Praktisch:

Locatie: Lokaal Edbrukske - Boskestraat 3A, 3560 Lummen.

De start van de wandeling en het onthaal waar je jou speurattributen kan ophalen bevindt zich in het lokaal van de bierbrouwers van het Edbrukske. Je kan hier op basis van de naam waarmee je de reservering maakt en de bevestigingsmail alles oppikken tussen 14u - 17u of 17u - 20u.

Na de wandeling is het mogelijk om te proeven van de magische pannenkoeken, maar ook van het artisanaal bier uit Lummen gebrouwen door de buurmannen van de Edbroekenstraat in Genenbos. Andere dranken zijn natuurlijk ook te verkrijgen tegen democratische prijzen. De wandeling is ongeveer 2,5 km en is volledig buggyproof. Er zijn toiletten voorzien aan het vertrek/eindpunt.

Verkleden:

Omdat we tijdens de zoektocht nog graag in de sferen van Halloween blijven mogen de kinderen zich verkleden voor de speurtocht. 

Screenshot 2022-09-29 163549.png

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Reserveer tickets
bottom of page